12/25/12 12:51
(http://radiomilena.com/)

Най-щастливият миг на Коледа е …

Учени изчислиха кога сме най-щастливи на Коледа. Пълното щастие в празничния ден настъпва точно в 13:55 ч.
Изследването показало, че повечето хора са силно притеснени сутринта на 25 декември заради празничните приготовления и се отпускат истински едва в ранния следобед, съобщава КРОСС.
Участниците в анкетата посочили, че 100-процентното щастие настъпва, чак когато подаръците са отворени, гощавката е готова, масата сложена, а децата се занимават с новите си играчки.

Въпреки стреса, повече от половината запитани посочили, че Коледа е най-предпочитаният им празник, а 1/3 заявили, че това е най-щастливият им ден през годината.
3/4 от анкетираните пък споделят, че коледната вечеря е основният виновник за сутрешното напрежение. Но след като веднъж храната е поставена на масата, 56% от хората достигат до върха на щастието си за този ден.

 Най щастливият миг на Коледа е ...

bookmark Най щастливият миг на Коледа е ...svejo Най щастливият миг на Коледа е ...google Най щастливият миг на Коледа е ...delicious Най щастливият миг на Коледа е ...stumbleupon Най щастливият миг на Коледа е ...facebook Най щастливият миг на Коледа е ...Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване