12/27/12 06:05
(http://www.klassa.bg/)

Вицепрезидентът на Венецуела: Уго Чавес проявява огромна воля за живот

Уго Чавес проявява огромна воля за живот, заяви вицепрезидентът на Венецуела Николас Мадуро. Той потвърди информацията, че венецуелският лидер, който преди две седмици бе подложен на сложна шестчасова операция в Хавана, е започнал да ходи в болничната си стая, предаде ИТАР-ТАСС.
Мадуро увери, че правителството предоставя цялата информация за здравословното състояние на президента. Той отхвърли обвиненията на опозицията за това, че официалните съобщения са пълни с противоречия. Мадуро призова венецуелците да не се поддават на провокациите на „проимпериалистическите десни сили”.
През юни 2011 година Чавес бе подложен на операция за отстраняването на раково образувание. След това той премина четири курса на химиотерапия и обяви, че е победил рака. Няколко месеца по-късно обаче лекарите отново откриха злокачествено образувание. Оттогава президентът на Венецуела претърпя още три операции, като последната беше на 11 декември.























ИТАР-ТАСС





Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване