12/27/12 15:22
(http://www.hsnovini.com/)

Ледената пързалка отново отвори врати

Хасковлии показаха майсторски умения на леда

Днес следобед пързалката отново стартира своята дейност и бе отворена за хасковлии и гости на града. Не бяха малко ентусиастите, които бяха решили да се възползват от възможността да се пързалят.

“В продължение на няколко дни пързалката не функционираше, заради метеорологичните условия и натрупалия сняг”, коментира управителят на леденото съоръжение, Красимир Жечев.

Днес един от малките багери успя да премахне натрупалия сняг. Така в следобедните часове пързалката вече беше на разположение на хасковлии.

“Много сме доволни, че отново имаме възможност да се пързаляме. Това е добър пример за облика на града ни и с радост водим гостите си да го посетят”, коментираха повечето от пързалящите се днес.

И тази година цените са приемливи за желаещите да карат кънки.  Наемът на един чифт е 2 лева, а който има собствени ще се размине без да плаща за тях. Входът за деца е 2 лева, а за възрастни 3, който желае инструктор също трябва да отдели 2 лева.

Младен Желязков

Ледената пързалка отново отвори врати след празниците

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване