12/27/12 10:18
(http://radiomilena.com/)

Откраднаха паричните дарения от църквите в Каблешково и Тънково

carkva KableshkovoJPG Откраднаха паричните дарения от църквите в Каблешково и ТънковоОще две кражби са извършени от църковни храмове, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР Бургас.

На 26.12.т.г. е извършена кражбаот църквата «Св. Архангел Михаил» в с. Тънково, в която е проникнато, чрез взломяване на метална решетка и прозорец. От дървената кутия за дарения е открадната сумата от около 300 – 400 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Несебър.

На същия ден в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение за кражба, извършена от църквата «Св. Димитрий Солунски» в Каблешково, в която е проникнато, чрез изкъртване металната решетка на PVC прозорец. От монетник в храма е извършена кражба на сумата от около 10 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

 Откраднаха паричните дарения от църквите в Каблешково и Тънково

bookmark Откраднаха паричните дарения от църквите в Каблешково и Тънковоsvejo Откраднаха паричните дарения от църквите в Каблешково и Тънковоgoogle Откраднаха паричните дарения от църквите в Каблешково и Тънковоdelicious Откраднаха паричните дарения от църквите в Каблешково и Тънковоstumbleupon Откраднаха паричните дарения от църквите в Каблешково и Тънковоfacebook Откраднаха паричните дарения от църквите в Каблешково и ТънковоСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване