12/27/12 11:41
(http://www.hsnovini.com/)

Трима карат пияни, друг краде агне през празничните дни

Снимка: архив

Безпроблемно преминаха празничните дни за служителите на полицията в региона. Регистрирани са единични случаи на шофиране в нетрезво състояние, съобщиха от Областна дирекция на МВР.

В сравнение с предни години регистрираните случаи на нарушения от страна на гражданите от региона са минимални, коментираха за Хасково Новини от областната дирекция. Преобладават спрените за шофиране в нетрезво състояние. На 24- ти декември са били регистрирани 3- ма водачи, шофирали своите автомобили, след употреба на алкохол над определената норма. Хасковските полицаи са спрели за проверка жител на село Долни Големанци. Те са установили, че той е кормувал с 1. 47 промила алкохол в кръвта.

Същият ден тополовградските полицаи са задържали 45- годишен жител на града, който е карал превозно средство с 2 промила концентрат в кръвта си. Шофьор с най- голямо наличие на алкохол в кръвта на 24- ти декември е бил регистриран от димитровградските полицаи. Нарушителят е бил с 2, 46 промила.  По трите случая са образувани досъдебни производства, а шофьорите са били задържани за 24 часа.

За времето от 25- ти до 26- ти декември е била извършена и една кражба на територията на областта. През незаключена врата на селскостопанска постройка до къща на 72-годишен жител на село Райкова могила, свиленградско  е било  проникнато и е била  извършена кражба на 1 агне. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по установяване на извършителите продължава, информираха от Областната дирекция на МВР.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване