12/28/12 15:44
(http://www.hsnovini.com/)

БДЖ с предварителна продажба на билети

Свободни места има за сутрешните влакове на 1 януари и за следобедните на 2-и януари

Допълнителни мерки за осигуряване на удобно пътуване на своите клиенти въведе БДЖ по празниците. В дните преди Коледа от дружеството въведоха предварителна продажба на билети за предпочелите да ползват жп-транспорт.

Към днешна дата все още има свободни места за сутрешните влакове на 1 януари и за следобедните на 2-и януари, а в останалия часови пояс, в първите два дни от годината местата са вече резервирани. Седящите места във всички бързи влакове са разпределени и се продават от началните и междинните гари, в които влаковете спират по своя маршрут.

Осъществяване на постоянна комуникация между началник-влаковете, диспечерите и служителите на билетните каси в отделните гари са сред въведените мерки за празниците. По този начин от БДЖ ще контролират продажбата на билети. Тя ще бъде съобразена с броя на местата във всеки влак, като ще бъдат допускани не повече от 20 правостоящи пътници във вагон.

Репортаж гледайте в новините на телевизия Рекорсинг.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване