12/28/12 09:44
(http://www.klassa.bg/)

Новогодишният концерт блокира центъра на София

От днес влизат в сила забрани за престой и паркиране на определени места в центъра на София, съобщиха от Столичната община.

Заради Новогодишния концерт "Сцена под звездите" на площад "Княз Александър Първи", който ще се състои от 22.00 часа на 31 декември, се въвеждат ограничения в следните зони:

– От 8.00 часа днес до 6.00 часа на 2 януари 2013 г. се забраняват престоят и паркирането на площад
"Княз Александър Първи" – между ул. "Княз Александър Първи" и ул. "Дякон Игнатий".

– От 21.00 часа на 29 декември (съббота) до 6.00 часа на 1 януари 2013 г. по ул. "Дякон Игнатий" – между бул. "Цар Освободител" и ул. "Аксаков".

От 8.00 часа на 31 декември до 16.00 часа на 1 януари 2013 г. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки на бул. "Цар Освободител" – между площад "Независимост" и ул. "Г.С. Раковски", на ул. "Дякон Игнатий" – между ул. "Аксаков" и бул. "Цар Освободител", на ул. "Аксаков" – между ул. "Бенковски" и ул. "Дякон Игнатий".

Забрана за влизане на МПС има за същия период и на ул. "Бенковски" – в участъка между ул. "Аксаков" и бул. "Цар Освободител", на ул. "Княз Александър Първи" – между ул. "Съборна" и пл. "Княз Александър Първи", по ул. "Леге" – между ул. "Съборна" и пл. "Атанас Буров".

За посочените места и периоди няма да важат паркингите "синя зона" и "служебен абонамент".

Нарушителите ще бъдат вдигани принудително с "паяк" по нареждане на отдела "Пътна полиция" при СДВР.























Столична община.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване