12/28/12 09:17
(http://www.klassa.bg/)

Петков: За или против ще ни даде самочувствие като нация

„Силно се надявам всички кметове от региона, независимо от политическите си пристрастия да се включат активно в кампанията за референдума, защото проектът АЕЦ"Белене" е важен за всички", каза в Плевен депутатът от левицата Румен Петков. Той обясни, че този въпрос засяга не просто само Белене, Никопол или Левски, а най-вече засяга Плевен и очаква от кмета на града да вземе активно участие в кампанията.

Румен Петков обясни, че освен изключителната значимост на бъдещето на ядрената енергетика, не трябва да се пропуска факта, че това е първият шанс на българските граждани да участват лично във вземането на стратегически решения за своето бъдеще.

Депутатът подчерта, че независимо дали са за или против, от гледна точка на развитието на демократичните процеси, е много добре, гражданите да участват и да заявят позицията си. „Това може да ни даде самочувствие на нация, а не на някакъв случаен сбор от хора, които два пъти дневно гледат рязане на лентички, а през останалото време гладуват и псуват", каза Петков.
















CROSS Agency Ltd

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване