12/28/12 13:18
(http://www.klassa.bg/)

Спокойно! Концерт на Depeche Mode ще има

Определено една от новините в музикално отношение тази година бе, че Depeche Mode включиха София в новото си турне през 2013.

Същевременно много от почитателите им бяха притеснени дали техния концерт на стадион "Георги Аспарухов", насрочен за 12 май, ще се състои, предвид новините за предстоящия му основен ремонт. Въпреки бъдещата реконструкция, концерт на Depeche Mode ще има, увериха ни организаторите от София мюзик ентърпрайсис.

Те заявиха, че са в постоянен контакт с ръководството на стадион "Георги Аспарухов" и футболен клуб "Левски" и своевременно информират мениджмънта на групата за предстоящите ремонтни действия.

Засега обаче не е ясно кога ще приключат строителните работи и дали те ще попречат за нормалното провеждане на концерта на Depeche Mode.

Ако предвиденият ремонт няма да позволи това, от София мюзик ентърпрайсис са готови с предложенията си за ново място на концерта. Те се съгласуват с мениджмънта на групата и очакват своето одобрение.

Датата си остава 12 май, а ако има промяна в мястото, всички фенове ще бъдат информирани навреме. Закупените досега билети ще важат, без да имат нужда от презаверяване.

Depeche Mode трябваше да изнесат концерт у нас през 2009 година, който бе отменен, заради влошеното здравословно състояние на Дейв Геъм.






















София мюзик ентърпрайсис.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване