12/29/12 17:26
(http://www.hsnovini.com/)

Астрологът Светлана Христакиева: 2013-та е годината на любовта

Светлана Христакиева

След като краят на света, предречен по календара на маите не настъпи, хората започнаха да си задават редица въпроси какво ни очаква през идната година. Дали ще има подобрение и дали идва края на икономическата криза, за българите са сред най- честите въпроси.

Какво да очакваме през 2013- та година?

В най- общ план това е година на любовта. Година на заздравяване на семейните връзки и връзките между хората. Човечеството все по- ясно ще осъзнае, че се намира в една тотална социална мрежа, където всеки е важен за себе си, но и за другите. По принцип това е година на любовта,  на духовното усъвършенстване, на духовното израстване, година на израстване на човечеството. В този смисъл 2013- та ще бъде една красива година.

Според китайския зодиак това е година на змията, как ще се отрази това на човечеството?

В този смисъл годината ще бъде на мъдростта. Година на създаване на нови ресурси и в технологично отношение. Ще настъпят редица промени, по- голяма част от които ще са красиви. Основно могат да се очакват приятни и хубави неща.

Какво да очакваме в личен план?

Тези, които сключат брак или създадат нови връзки, ще се радват на щастие. Изобщо трябва хората да се обичат през следващата година, тя е година, в която човек трябва да намери любовта си.

Какво ще се случи в България през 2013- та?

Няма да бъдат решени кардинално социалните проблеми в България. Не мога да обещая, че в социален аспект годината ще бъде добра за България. От политическа гледна точка ни очаква ново правителство, което по мое усещане ще бъде коалиционно. Годината ще продължи да бъде трудна за страната ни, въпреки доброто желание на сегашното правителство и темповете на развитие. Нещата се случват бавно.

Ще има ли изход от финансовата криза?

За България специално не се очаква в скоро време изход от финансовата криза. Ние сме в много преки връзки с ЕС, и във финансово отношение също. Тази зависимост предопределя едно по- дълго очакване на край на кризата в България. Вероятно тя ще приключи през 2015- та години, т. е. след около две години. Ще продължават същите трудности, безработицата ще нараства, но след две години ни очаква нов преход, по- позитивен, по- положителен във финансов аспект. Следващата година положението ще бъде малко по- добро от настоящата.

Ще има ли катаклизми?

По отношение на катаклизмите ще бъде спокойна година. Няма да мине без тях, но всичко ще бъде в рамките на нормалното, с което вече сме свикнали. Няма да има големи проблеми.

Какво ще пожелаете на хората за 2013- та година?

Обичайте се, обичайте ближния си, обичайте и себе си. Любовта да бъде ваше знаме.

Светлана Христакиева изготви и кратък хороскоп за 2013- та година за всички зодии.

Овен- Предстои година на образование. Младите овни ще имат по- голям успех, ако тръгнат към своето образование. По този начин ще бъдат лесно приемани, ще развиват много добре образователната си дейност. Ще имат успехи в тази връзка.

Телец- Доста големи напрежения, най- вече в личен аспект. През пролетта, когато телците имат рожден ден може да се прекратят лични връзки, да се започнат нови.  Иначе ще бъде добра година от финансова гледна точка.

Близнаци- Горещо им препоръчвам да започнат нов бизнес. Ще имат успешни печалби. Тези, които не са склонни да се занимават с бизнес, ще имат възможност да сменят работата си и да започнат нова, по- престижна.

Рак-  За него не мога да обещая много силна година, не му препоръчвам да започва нови начинания, да създава нови връзки. Хубаво е през предстоящата година да укрепи старите си връзки, да се ориентира и да се засили към нещата, които идват от миналото.

Лъв-  Година на прославяне, на развитие, на нови и полезни контакти. Лъвът по принцип е шоумен и ще има прояви от такъв характер. Ще бъде интересна година за лъвовете, доста пъстра. При него също има силна възможност за нова любов.

Дева- При девите също предстоят нови начинания. Те са доста колеблив зодиакален знак, но е хубаво да бъдат по- рязки и категорични в решенията си, защото изборите им ще бъдат изключително важни за тях и ще им дадат дълъг период на успех и просперитет.

Везни- Доста сложна година ги очаква. Всеки техен избор ще бъде изключително важен и може да даде отпечатък за живота им по- нататък. Трябва да внимават в изборите си.

Скорпион- Скорпионите ще бъдат доста натоварени, ще се занимават с много дейности наведнъж. Освен сегашната им работа ще им се даде възможност за нова реализация. Те са такива, поемат много работи наведнъж, вървят навсякъде. Ще намерят нови приятели, в края на годината ще имат възможност да срещнат и любовта си, за тези които не са семейни, а семейните ще укрепят връзките си окончателно.

Стрелец- Година на градеж, ще затвърждават стари връзки. Ще тръгнат към начинания, свързани с изкуство, музика, литература. Това, което ще направят, ще затвърди техните позиции. Силна година по отношение на закупуване на имоти, на увеличаване на финансовото благосъстояние, също така на просперитета и популярността им.

Козирог- Много от козирозите ще решат да направят коренна промяна в живота си. Те ще  опитат да направят наистина кардинални промени, много от тях ще решат да заминат зад граница, да започнат нов живот там. Позитивна и много духовна година. Ще се опитат да намерят себе си.

Водолей- За водолея мога да препоръчам брак. Тези, които не са семейни да се втурнат към любовта си, да я търсят с широко отворени очи, дадено им е да я намерят.

Риби- При рибите Нептун и Уран имат силно влияние. Нека да избягват манипулациите, лесно ще бъдат хващани в лъжи и измами, също така ще бъдат и подвластни на такива тенденции. Трябва да внимават да не се отклоняват от целите и посоките си. Тази тенденция ще продължи до края на месец май, а след юни ще се изчисти. За рибите също е добре да продължат с образованието си, с духовното си развитие.

Интервю на Младен Желязков
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване