12/29/12 12:38
(http://radiomilena.com/)

Проф. Божидар Димитров на посещение в манастира

DSCN1224 Проф. Божидар Димитров на посещение в манастира

Директорът на Националния исторически музей проф. Божидар Димитров бе на кратко посещение в манастир „Св.вмчк Георги Победоносец”, гр. Поморие, по покана на игумена Н.В.Преподобие архимандрит Иеротей, съобщиха от пресцентъра на манастира.
По време на неофициалната среща присъстваха кметът Иван Алексиев и Черньо Чернев – съветник по Протокола и международните връзки в манастира.
В приятелска атмосфера бяха разисквани проблемни теми, свързани с реиновацията на манастира и създаването на църковен музей към него, както и въпроси от компетенцията на държавните институции.
По-късно проф. Божидар Димитров посети куполната гробница и разгледа възстановителните работи, за което са отпуснати 90 000 лева. Въпреки студеното време музейните работници продължават да работят без почивен ден.

DSCN1228 Проф. Божидар Димитров на посещение в манастира

 Проф. Божидар Димитров на посещение в манастира

bookmark Проф. Божидар Димитров на посещение в манастираsvejo Проф. Божидар Димитров на посещение в манастираgoogle Проф. Божидар Димитров на посещение в манастираdelicious Проф. Божидар Димитров на посещение в манастираstumbleupon Проф. Божидар Димитров на посещение в манастираfacebook Проф. Божидар Димитров на посещение в манастираСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване