12/29/12 07:38
(http://www.klassa.bg/)

София: Бюрата за билети и карти за градския транспорт и „Синята зона” ще работят днес

Пунктовете за продажби на „Център за градска мобилност” ЕАД ще работят и в празничните дни, съобщиха от Столична община. За удобство на пътниците, по-натоварените бюра за абонаментни карти ще работят без почивен ден. Обектите, намиращи се при метростанции „Сердика”, СУ „Св. Климент Охридски”, „Национален дворец на културата”, „Европейски съюз” и „Бели Дунав” ще работят от 7:15 до 20:00 часа без почивен ден. Пунктовете на спирка „хотел Плиска” ще са с работно време от 7:15 до 19:15, а това на метростанция „Сливница” ще работи от 7:15 до 18:45 часа. Със същото работно време и ще са и абонаментите бюра на пазара в ж.к. „Младост 1”, автостанция „Гео Милев”, бул. „Ломско шосе”, пл. „Бански” и на метростанция „Обеля”. В рамките на тези часове, с изключение на 30 декември, ще работят и бюрата на пл. „Възраждане”, до общината в ж.к. „Младост 3”, ж.к. „Дружба”, ж.к. „Люлин” – кооперативният пазар, пл. „Сточна гара”, бул. „Княгиня Мария Луиза” 86, бул. „Цар Борис III” – автогара „Запад”, както и двете бюра в „Студентски град” – до бл. 54 и до Техническия университет.
В предстоящите празнични дни, билетните каси, зареждащи електронни карти, ще работят без почивен ден от 7:00 до 18:45 часа. Те се намират на основни спирки на градския транспорт в София – “Лъвов мост”, “Централни хали”, “Стадион Васил Левски”, пл. “Славейков”, театър „София”, “Красно село”, “Петте кьошета”, “Хладилника”, “бл. 43” в ж.к. “Младост” и др. За удобство на пътуващите, касата на спирката на „Централна гара” ще работи с удължено работно време от 6:00 до 21:00 часа.
Билетните каси, продаващи превозни документи само билети и еднодневни карти ще работят без почивен ден от 7:00 до 18:45 часа. Пунктовете се намират на началната спирка на трамвайна линия 5 при „Съдебната палата”, както и на спирките при институт „Пирогов” и „Бъкстон” от маршрута на същата линия. Другите каси са на бул. „Христо Ботев” при спирката на трамваите на „Централна гара” в посока център, бул. „Цариградско шосе” при спирка „Орлов мост” в посока „хотел Плиска”, при Мол „София” в посока „Руски паметник”, както и на спирката при „Спортната палата” на бул. „Васил Левски” посока „Софийски университет Св. Климент Охридски”.
„Синята зона” ще работи днес. Зоната за кратковременно платено паркиране ще работи от 8.00 до 14.00 часа.




















Столична община




Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване