12/29/12 07:47
(http://www.klassa.bg/)

София: Въвежда се временна организация на движение във връзка с новогодишния концерт на площад „Княз Александър І”

Въвежда се временна организация на движение във връзка с новогодишния концерт „Сцена под звездите” на площад „Княз Александър І” в София. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община. Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, както следва:
-До 06.00 часа на 02 януари 2013 г. на площад „Княз Александър І” между ул. „Княз Александър І” и ул. „Дякон Игнатий”.
-От 21.00 часа днес до 06.00 часа на 01 януари 2013 г. по ул. „Дякон Игнатий” между бул. „Цар Освободител” и ул. „Аксаков”.
От 08.00 часа на 31 декември 2012 г. до 16.00 часа на 01 януари 2013 г. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, както следва:
- бул. „Цар Освободител” между площад „Независимост” и ул. „Г.С. Раковски”;
- ул. „Дякон Игнатий” между ул. „Аксаков” и бул. „Цар Освободител”;
- ул. „Аксаков” между ул. „Бенковски” и ул. „Дякон Игнатий”;
- ул. „Бенковски” между ул. „Аксаков” и бул. „Цар Освободител”;
- ул. „Княз Александър І” между ул. „Съборна” и пл. „Княз Александър І”;- ул. „Леге” между ул. „Съборна” и пл. „Атанас Буров”.
Пропускателният режим ще става през 12 КПП-а, където ще се осъществява контрол за недопускане на хора във видимо нетрезво състояние, със стъклени бутилки и пиротехнически изделия.
За нормалното протичане на празничния концерт се ангажирани 150 служители на СДВР. Осигурени са два противопожарни автомобила с 10 служители. Ще присъстват три лекарски екипа, като един ще бъде разположен зад сцената, един до БНБ и един до сградата на Народното събрание 2. Тревните площи ще бъдат оградени с твърди парапети. Охранителна фирма, наета от организаторите, ще отговаря за пиротехниката. Столичният инспекторат ще следи за незаконна търговска дейност по време на концерта.


























Столична община

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване