12/29/12 06:54
(http://www.klassa.bg/)

Чавес поздрави армията в послание

Президентът на Венецуела Уго Чавес поздрави в послание армията на страната, прочетено от вицепрезидента Николас Мадуро, предаде РИА Новости. Чавес се намира в Хавана, където се лекува от рак.

В посланието, прочетено по националната телевизия, се казва:"Аз отново се боря за здравето си, за да мога после пак да се посветя напълно на щастието на Венецуела". Чавес подчерта пълното си доверие във въоръжените сили на страната, а също така благодари на народа на страната, който отправя молитви за оздравяването му. Президентът призова армията да не отслабва контрола върху стратегически важните райони за суверенитета на страната.
Във Венецуела продължава усилено да се обсъжда ще успее ли Чавес да се върне в страната за 10 януари, когато е определено да встъпи в длъжност за нов мандат до 2019 г. Не е изключено датата да бъде отложена, а дори клетвата си Чавес да произнесе в посолството на Венецуела в Хавана.














РИА Новости






Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване