12/31/12 18:29
(http://www.klassa.bg/)

Чавес се влошава, тревога и несигурност във Венецуела

Президентът преживява тежки усложнения, оповести от Хавана завестникът на Уго Чавес, Николас Мадуро. Той подчерта, че състоянието на оперирания от рак Уго Чавес е деликатно, че болният понася твърдо дискомфорта, но загатна и за драматизма на ситуацията. Големият празник на Пласа Боливар, големия площад в Каракас, бе отменен, макар че бе предвидено точно фиестата да даде старта на новия мандат на Чавес за периода 2013 - 2019.
"Решихме да останем в Хавана заедно със семейството на президента, като внимателно следим неговото състояние.", коментира по телевизията от кубинската столица Николас Мадуро. comentarios.
Малко по-късно в мрежата  twitter, Мария Габриела, любимата щерка на президента, благодари на всички които подкрепят баща и в този труден момент. .

На информационното табло, поддържано от правителството, журналистът Нелсон Бокаранга даде обширна информация за това, което се случва в Хавана. "Тежко му е състоянието", коментират и венецуелски лекари, според които тялото на президента е обхванато от метастазите на рака.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване