01/05/13 05:31
(http://www.klassa.bg/)

Гърция припомня романтиката да пътуваш с влак

Гърците имат желанието да превърнат екскурзиите с влак в нещо повече от пътешествия. За целта се предлагат екскурзии с влак на атрактивни цени, съобщава гръцкия вестник "Етнос”.

Новият подход към потребителите вече дава добри резултати, особено сред учениците. Чуждестранни туристически компании пък проявяват интерес към екскурзиите по жп мрежата на полуостров Пелопонес.

Железопътната компания ТРАИНОСЕ цели разработването на екскурзии от Солун към Волос, Лариса и Флорина.

Новите оферти вече са доста търсени. Най-малко двадесет училища от Атина са планирали екскурзии с влак до Солун. Причината за интереса е най-вече ниската цена на билета. За двупосочен билет до Солун туристите заплащат по 20 евро на човек, а в съботните и неделните дни цените са около 25 евро.

Компанията вече води активни преговори с чуждестранни туристически агенции за сключването на споразумения. Вече има предложения от страна на австрийска и анлийска агенция за наемането на цели влакове, за да организират екскурзии на полуостров Пелопонес.




























"Етнос”


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване