01/05/13 00:39
(http://www.klassa.bg/)

Стойчо Младенов е бил уволнен дисциплинарно

Нови разкрития излязоха наяве около уволнението на наставника на ЦСКА Стойчо Младенов. Треньорът е бил уволнен дисциплинарно. Причината за това е повече от абсурдна.

Според босовете на ЦСКА Стойчо не е бил на работа на 18,19 и 20 декември и на 2 и 3 януари тази година. Това дребнаво поведение на шефовете на ЦСКА е заради неустойката на Стойчо Младенов, която е към 120 хиляди евро.

Още преди Нова година Димитър Борисов и Иво Иванов събраха най-добрите си адвокати за да намерят вратичка да не плащат никакви пари на Стойчо.

Сега обаче скандалът е на път да избухне след като Стойчо има доказателства, че е работил в четири от тези пет дни. Това означава, че поредният голям скандал с треньор на ЦСКА ще стартира с началото на 2013-та година. Преди това ЦСКА се съдеше доста време Павел Дочев.

Очаква се Стойчо да даде пресконференция, на която да обясни за какво става въпрос. Иначе фактите от последните събития са следните.

Стойчо Младенов отиде днес в настроение на "Българска Армия". След това той бе доста изнервен и заяви: "Няма начин да се разберем, те искат да напусна и аз съм освободен от клуба."

Другият шеф на "армейците" Георги Илиев - Майкъла също беше на разговорите, на които ръководството е поставило ултиматум на Младенов как точно да напусне, но не пожела да говори пред медиите. Това обаче направи Венцислав Живков.

"Стойчо Младенов и екипът му имат срок 1 час да се разберат по какъв начин ще напускат ЦСКА. Той ще се консултира с адвокатите си, защото ние сме му предложили една сума, която имаше да получава. Предлагам му да вземе парите и да се разделим по взаимно съгласие - това ще е добре за всички.

Ако не стане, не знам какво ще правим, но няма да му плащаме неустойка, това е категорично. Имаме си финансова политика", подчерта още Живков.
















ЦСКА




Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване