01/09/13 16:07
(http://www.klassa.bg/)

Берлускони се нахвърли върху известна журналистка и върху съдийки по повод парите за развода си

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони ще трябва да плаща не по 100 000 , а по 200 000 евро всеки ден на бившата си съпруга, заради съдийки, които определи като „феминистки и комунистки“. В разговор с известната журналистка и бивш евродепутат Лили Грубер по ТВ канал „7“, бившият премиер се оплака, че съдиите го преследват от 1994., а съдебното решение за парите по развода било взето от „три феминистки и комунистки“. Той поправи журналистката като заяви, че в действителност ще трябва да плаща на бившата си съпруга 76 милиона евро годишно, вместо 36 милиона. После се подразни от реакцията на водещата и й каза, че ще й остави номера на своя отоларинголог, намеквайки, че не го чува добре.
Бракоразводният процес между Берлускони и Вероника Ларио продължи 3 години. В края на декември, когато той завърши, в.“Кориере дела сера“ бе разбрал от свой източник, че Берлускони ще плаща на бившата си жена по 100 000 евро на ден.
Между другото Берлускони съобщи, че му се е родил седми внук, който кръстили Рикардо. От Ларио той има три деца, а от първия си брак още две.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване