01/09/13 11:15
(http://radiomilena.com/)

ГЕРБ: Промените в Изборния кодекс трябва да станат сега

krasimir velchev 300x182 ГЕРБ: Промените в Изборния кодекс трябва да станат сегаПромените в Изборния кодекс трябва да станат сега, а не в последния момент. Ако до месец и половина той не влезе в пленарна зала и то с общо съгласие, без да се пречи на неговото приемане, ние ще бъдем против. Това заяви в кулоарите на парламента председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев, предаде КРОСС.
Една година този закон беше в правна комисия, отдели се много време и в един момент, когато законът влезе в зала, започнаха безсмислени спорове, които омръзнаха на българските граждани. Шест часа обсъждахме дали изборите да се провеждат в събота или в неделя. Това явно показва едно – нежелание, съботиране и отново малко преди изборите да започнем наново разправиите, коментира Велчев.
Той бе категоричен, че ако приемането на новото изборно законодателство се отложи, мнозинството ще проведе изборите по настоящия кодекс.

 ГЕРБ: Промените в Изборния кодекс трябва да станат сега

bookmark ГЕРБ: Промените в Изборния кодекс трябва да станат сегаsvejo ГЕРБ: Промените в Изборния кодекс трябва да станат сегаgoogle ГЕРБ: Промените в Изборния кодекс трябва да станат сегаdelicious ГЕРБ: Промените в Изборния кодекс трябва да станат сегаstumbleupon ГЕРБ: Промените в Изборния кодекс трябва да станат сегаfacebook ГЕРБ: Промените в Изборния кодекс трябва да станат сегаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване