01/09/13 09:55
(http://www.klassa.bg/)

Красимир Велчев: Парламентарната група на ГЕРБ призовава към прагматизъм, в името на българските граждани

Нека изненадаме българите и да покажем, че сме един отбор – националният отбор на България. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев в декларация от името на Парламентарната група на ГЕРБ в началото на първото пленарно заседание за годината, предаде репортер на Агенция „Фокус”. „Независимо, че съм член на мнозинството, и то силно мнозинство, ще предложа нещо. Ние не се нуждаем от патерици. Днес ПГ на ГЕРБ ви призовава към прагматизъм в името на българските граждани, да разбием заедно модела да се използва парламентарната трибуна за политиканстване, което отвращава българските граждани. Нека сключим споразумение за отговорно политическо поведение. Хората искат да живеят сега. Нашата мисия е да загърбим правенето на политика, заради самата политика, а да правим политика с център човека”, заяви Велчев.
„Всички представители на парламентарни групи да си стиснем ръцете и да работим за България. За нас от ГЕРБ е лесно да го направим, защото имаме самочувствие. С приемането на Бюджета за 2013 г. и пакета от данъчни закони ние изпълнихме задачите си”, посочи депутатът. Искаше ни се повишението на минималната заплата и пенсиите да е повече, но такива са възможностите на държавата, каза още Велчев.

















Екатерина ПАНОВА


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване