01/09/13 11:05
(http://radiomilena.com/)

Мъж напада и влачи в храсти млада бургазлийка

police52 300x300 Мъж напада и влачи в храсти млада бургазлийкаНа 8.01.2013г., около 10.10 ч. във Второ Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение от 19-годишна бургазлийка, за това че малко по-рано при минаването си през паркинга пред магазин «Билла» в посока кръстовището «Трапезица», е хваната с ръка през устата от непознат мъж, който със сила я събаря на земята и започва да я влачи към храстите до детската площадка.

Впоследствие момичето установило липсата на златната си обица с тегло около 2 гр. Извършителят на грабежа се издирва по описание от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Бургас.

 Мъж напада и влачи в храсти млада бургазлийка

bookmark Мъж напада и влачи в храсти млада бургазлийкаsvejo Мъж напада и влачи в храсти млада бургазлийкаgoogle Мъж напада и влачи в храсти млада бургазлийкаdelicious Мъж напада и влачи в храсти млада бургазлийкаstumbleupon Мъж напада и влачи в храсти млада бургазлийкаfacebook Мъж напада и влачи в храсти млада бургазлийкаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване