01/10/13 19:04
(http://www.klassa.bg/)

AstraZeneca България е носител на приза Ruban D'Honneur в конкурса за Европейските бизнес награди

Отличието е последната стъпка преди да бъдат избрани финалните победители, носители на голямата награда във всяка от десетте конкурсни категории. Призовете се връчват на компании с успешни бизнес практики, в които са вплетени и основните принципи на Европейските бизнес награди, сред които иновативност и етично поведение.

Призьорите от всяка страна, ще имат възможност да представят на живо пред авторитено жури от повече от 5-тима международни членове своите бизнес програми. Финалните победители, избрани от 100 компании, ще бъдат наградени през април на специална Гала вечер. Селектираните да продължат на следващия етап компании бяха избрани сред 200 участници от 28 страни в Европа, носители на титлата Национален шампион.

“Изключително се радваме, че достигнахме до този етап от конкурса. Горди сме, че отличието нарежда AstraZeneca България сред най-динамично развиващите се компании в Европа. Призът Ruban D’Honneur ни дава възможност в детайл и дълбочина да представим нашите постижения пред авторитетното жури, както и да съпоставим нашите бизнес практики с най-добрите такива в Европа”, отбеляза г-жа Зоя Паунова, изпълнителен директор на AstraZeneca България.

През 2012 година Европейските бизнес награди се провеждат за шести пореден път. За първи път участниците в конкурса представяха кандидатурите си чрез видео презентации, а на публиката беше дадена възможност да избира победители за всяка страна. Компанията, събрала повече от 35,000 гласа се класира за следващия кръг.




Copyright © CROSS Agency Ltd.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване