01/10/13 15:06
(http://www.hsnovini.com/)

Обраха БЧК- Хасково

Задигнаха близо 5000 лева от БЧК в Хасково

В районното полицейско управление е получен сигнал вчера за проникване в сграда на улица „Иларион Макриополски” в областния град, където се намира офиса на Българския червен кръст.  На място е изпратен автопатрул, който е констатирал, че за времето от 18,50 часа на 8-ми януари до момента на заявяването на кражбата, неизвестно засега лице е проникнало в служебното помещение след разбиване на входната врата. Разбити са и всички вътрешни врати на 2-я етаж и от стаята на касиера е открадната огнеупорна каса с размери 100/60 см, в която е имало счетоводни документи и 4800 лева. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

За взломна кражба съобщават и от РУП-Харманли. На 8-ми срещу 9-ти, чрез разбиване на 2 катинара на 2 врати на два отделни цеха е проникнато в завод в Харманли. От цеховете е извършена кражба на медните проводници на разглобен електрожен и външните кабели на друг електрожен. От втория цех също от разглобен електрожен са откраднати медните му проводници и е телоподаващ апарат с въглероден двуокис. Образувано е досъдебно производство.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване