01/10/13 10:16
(http://radiomilena.com/)

Пакет с имитация на бомба вдигна на крак полицията в Бургас

policia312 300x186 Пакет с имитация на бомба вдигна на крак полицията в БургасНа 09.01.т.г. около 17.30 ч. в Първо Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за забелязан пакет със съмнение за взривно устройство, разположен в близост до ламаринената ограда на новостроящ се обект на кръстовището на бургаските улици «Св.Св. Кирил и Методий» и «Оборище». Своевременно районът е отцепен, като екип на ДОТИ – МВР, чрез контролиран взрив обезвредил пакета / констатирано е, че не се касае за взривно устройство, а за пакет, съдържащ китайски часовник и буркан с отработено моторно масло, увити със синьо тиксо, със стърчащи жици/. Пакетът издавал подозрителни звуци, което дало основателен повод да се счете, че се касае за самоделно взривно устройство. Работата по образуваното за хулиганство досъдебно производство продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Бургас.

 Пакет с имитация на бомба вдигна на крак полицията в Бургас

bookmark Пакет с имитация на бомба вдигна на крак полицията в Бургасsvejo Пакет с имитация на бомба вдигна на крак полицията в Бургасgoogle Пакет с имитация на бомба вдигна на крак полицията в Бургасdelicious Пакет с имитация на бомба вдигна на крак полицията в Бургасstumbleupon Пакет с имитация на бомба вдигна на крак полицията в Бургасfacebook Пакет с имитация на бомба вдигна на крак полицията в БургасСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване