01/10/13 15:31
(http://www.hsnovini.com/)

РЗИ: На Ивановден не са регистрирани пушачи в заведения

На Ивановден без нарушения на забраната за тютюнопушене на закрити обществени места

Една нощна проверка, след 22:00 часа  е била осъществена от началото на месец януари. Датата е била 7- ми януари, Ивановден, тъй като забраната най- често се нарушавала по празници, коментираха от регионалната здравна инспекция. Няма обаче констатирани нарушения по време на тази нощна проверка в проверените от инспекторите заведения.

От началото на годината инспекторите от Дирекция „Профилактика на болестите и промоция на здравето” са съставили 2 акта на физически лица за нарушение на забраната за тютюнопушене в обществени заведения. Нарушителите са били заловени в хасковски заведения, информираха от инспекцията.

В последния месец на 2012- та година инспекторите са осъществили 191 проверки в 157 обекта. 115 хранителни и 42 производствени и административни предприятия.  В резултат са били съставени 4 предписания и 4 акта отново за нарушение на забраната за тютюнопушене в обществени заведения. И четирите акта са били съставени на физически лица.

Младен Желязков
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване