01/10/13 07:21
(http://www.hsnovini.com/)

Четирима класици от “Ангел воевода” на Държавното лично по борба за мъже в София

Стефан Чобанов дава наставления на възпитаниците си

4- ма състезатели в класическия стил от хасковския клуб по борба „Ангел  Воевода” ще вземат участие в Държавното лично първенство за мъже , което ще се проведе от 11- ти до 13- ти януари в София.

Класиците Стоян Чобанов в категория до 66 кг., бронзовият медалист на страната Тодор Михов и Асен Табаков до 96 кг. както и Антон Радков в категория до 84 кг. ще вземат участие в държавния личен шампионат за мъже, който ще се състои през почивните дни в зала “Арена Армеец” в столицата.

“Имаме шанс и четиримата да се борим за медалите”, заяви за Хасково Новини Стефан Чобанов, който е дългогодишен състезател, а вече изпълнява и треньорски функции в отбора.

Контузии на други двама състезатели на клуб „Ангел воевода”, но в свободен стил не позволиха те да вземат участие при мъжете, за да не рискуват с разрастване на проблемите. Въпреки това вицеевропейският шампион от Катовице, Полша Енгин Исмаил и петият на световното в Баку, Георги Ванчев ще се състезават на Държавния личен шампионат за юноши, който е на 25- ти и 26- ти януари. Освен тях при юношите от родния клуб ще се съревновават и Ангел Радев, Енис Ферадов и Нурай Бедри. Няколко дни преди тях пък са кадетите. Отново в София в свободния стил хасковския тим ще бъде представен от Аднан Мурад, Орхан Ахмедали, Георги Димитров и Гюнер Гюнай.

„С тези състезания започва спортната година за нас, очакваме Енгин и Георги да станат шампиони в своите категории при юношите. При кадетите също имаме големи надежди за медали”, коментира за Хасково Новини треньорът Стоян Желев.

Младен Желязков

И свободняците се готвят усилено за държавните за юноши и кадети

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване