01/11/13 12:06
(http://radiomilena.com/)

Внимание! Още 40 камери пуска КАТ по пътищата

kameri Внимание! Още 40 камери пуска КАТ по пътищата40 нови стационарни камери за контрол на скоростта по пътя трябва да има до края на годината. Това каза комисар Антон Антонов, началник в „Национална полиция”, предаде frognews.bg.

По думите му през 2013-а трябва да започне изграждането на единния център за страната, който ще обработва снимките от пътните видео устройства. Проектът бил съвместен с дирекцията по комуникации в МВР.

„Тези камери, които са в автомобилите на служителите, могат да работят за издирвани превозни средства, за такива без гражданска отговорност. Те могат да работят и за скорост. Стационарните, които се използват до момента, са само за скорост и се задействат само, когато има нарушител. През останалото време не работят и не водят наблюдение”, обясни пред журналисти Антонов. Какви ще бъдат новите 40 камери, това ще покаже обществената поръчка, добави той.

До края на януари трябва да бъдат доставени и 25 камери за автомобилите на органите на реда. С това броят им ще се увеличи до 134. До момента в автомобилите на пътна полиция има 109 камери, което са приблизително 60% от всички автомобили, обобщи полицейският началник.

 Внимание! Още 40 камери пуска КАТ по пътищата

bookmark Внимание! Още 40 камери пуска КАТ по пътищатаsvejo Внимание! Още 40 камери пуска КАТ по пътищатаgoogle Внимание! Още 40 камери пуска КАТ по пътищатаdelicious Внимание! Още 40 камери пуска КАТ по пътищатаstumbleupon Внимание! Още 40 камери пуска КАТ по пътищатаfacebook Внимание! Още 40 камери пуска КАТ по пътищатаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване