01/11/13 11:42
(http://radiomilena.com/)

Призово класиране в първата за 2013 регата

1892 Призово класиране в първата за 2013 регата

В Неаполския залив ,на фона на Везувий, несебърски ученик  постига най-доброто класиране за българското ветроходство    

Петима състезатели на Общинския морски клуб”Несебър 2000” под ръководството на треньора Иван Василев представиха достойно България в 20-тата юбилейна международна ветроходна регата “Trofeo Marcello Campobasso” в акваторията на Неаполския залив на фона на величествения вулкан Везувий.
Несебърските ветроходци се състезаваха в клас „Оптимист” във възрастовата група до 16 г. при конкуренция с 238 лодки. В рамките на три дни, от 4 до 6 януари, в 7 гонки. 6-класникът от СОУ”Любен Каравелов”-Несебър Димитър Вангелов заема 14 място- най-добро класиране на българин в историята на регатата.

Сред първите деветдесет се класираха и останалите състезатели-Георги Максимов, Иван Димов, Христо Жеглев и Симеон Цолов. И петимата успешно съчетават  учението и спорта, постигайки отлични резултати и на двете поприща.

                                                                                                Мара МОМЧИЛОВА

                  

 Призово класиране в първата за 2013 регата

bookmark Призово класиране в първата за 2013 регатаsvejo Призово класиране в първата за 2013 регатаgoogle Призово класиране в първата за 2013 регатаdelicious Призово класиране в първата за 2013 регатаstumbleupon Призово класиране в първата за 2013 регатаfacebook Призово класиране в първата за 2013 регатаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване