01/12/13 19:34
(http://www.klassa.bg/)

Супермодел се завръща на 44 години

Стефани Сиймор е на 44 години и има дълга кариера в модния бранш. Тя започва да се снима още на 14-годишна възраст. Представяме ви един от първите ангели на Victoria’s Secret. Тя е позирала и за над 300 корици, много от които на Vogue.

Кариерата ѝ се развива заедно с тези на Сидни Крауфорд, Кристи Търлингтън и Ел Макферсън. Стефани е известна и като една от най-добрите манекенки на бански костюми в света. Сами можете да се убедите защо, само вижте перфектното ѝ тяло. 

Днес бившият ангел е майка на три деца и е омъжена за издателят милионер Питър Брант. Това обаче не ѝ пречи отново да заблести в ослепителни фотографии за световноизвестния бранд Jason Wu.

През 2013 Сиймор отново се появява на модната сцена. Този път като рекламно лице на пролетната колекция на дизайнера от азиатски произход г-н Ву. От самата снимка се вижда, че дългогодишният модел изглежда повече от зашеметяващо. Облечена в дантела, на високи токчета и разрошени коси, Стефани изпраща своите 20-годишни колежки, които усилено се борят за нейното място, вдън земя.

Джейсън Ву споделя защо е избрал точно нея за свое рекламно лице през тази година:

"Исках в пролетната ми колекция да участва силна жена със заявяващо сексуално присъствие. Бях вдъхновен от редица провокативни фотографии на Хелмут Нютън. Стефани се прояви като перфектната муза за тази колекция, а и фактът, че е снимана от фотограф като Нютън още повече ме убеди”.  

"Стефани изглежда като на 20, но има нюх на дизайнер, който дълго време е бил в тази сфера”, допълват дизайнери, които са работили с нея през 90-те.

Неоспоримо е, че майката на три деца изглежда повече от забележително. С един кадър Сиймор кара повечето по-млади модели искрено да завиждат.



















Jason Wu


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване