01/13/13 07:45
(http://www.klassa.bg/)

G-Power BMW M6 Coupe: Сила!

Реномираният германски тунер G-Power представи програмата си за BMW M6 Coupe. Максималната мощност на спортния модел е увеличена до 640 к.с.

От доста време насам пиарите на G-Power стояха безмълвни. Но явно е имало причина, защото последният продукт на немския специалист е базиран на новия M6 Coupe.

Силовият пакет M6 Bi-Tronik III позволява на 4,4-литровия V8 да достигне максимална мощност от 640 к.с. и въртящ момент от 777 Нм, което е с 80 к.с. и 97 Нм повече от стандартната спецификация. Те са напълно достатъчни за максимална скорост от 310 км/ч. За сравнение при заводския M пакет за спортното купе максималната скорост е в границите на 305 км/ч.

Сред останалите промени по M6 Coupe впечатление правят високоефективната спирачна система с карбон/керамични дискове, 21-цоловите Silverstone RS колела, изпускателната система от неръждаема стомана с четири кръгли накрайника и RS койловърите.


















ams.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване