01/13/13 15:51
(http://www.klassa.bg/)

"Диетата" на една американка

Тя се казва Марла Лопез и е на 54 години. Както повечето от нас, тя също минава всеки ден през магазина, за да напазарува. Но докато ние постоянно се чудим с какво да разнообразим дневното си меню, при Марла този въпрос не е налице.

Всъщност единствените неща, с които тя пълни количката си, са картофен чипс, бял хляб и прясно мляко.

Колкото и нездравословен да звучи този режим, 54-годишната американка споделя, че от дете не го е нарушавала. Нещо повече, никога не е опитвала плодове или зеленчуци.

Понякога, за разнообразие, хапва по малко бекон или пък сладолед, но големият пакет чипс всеки ден си остава задължителен.

"Диетата" на една американка

Самата Лопез, която е и майка, споделя, че не може да си представи промяна в хранителните си навици. Харесва това, което яде и никога не би погледнала например порция спагети. Не я интересуват и коментарите на околните, според които "диетата” ѝ е под всякаква критика.

Въпреки меко казано странния си режим, Марла Лопез е в отлично здравословно състояние, не страда от наднормено тегло, а нивото на холестерола ѝ е в допустимите граници. Въпреки това не ви препоръчваме подобно всекидневно меню - реакцията на нейния организъм е по-скоро изключение от правилото.


























Jenite.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване