01/13/13 16:04
(http://www.klassa.bg/)

Как Бионсе и Джей-Зи отбелязаха рождения ден на дъщеря си

Миналата година бе прекрасна за семейството на Бионсе и рапъра Джей-Зи. На 7 януари 2012 се роди тяхната дъщеричка - прословутата из световните медии Блу Айви Картър. Няколко месеца по-късно списание Forbes обяви родителите й за най-високоплатената звездна двойка в света.

Както може да се очаква, суперизвестните изпълнители са склонни да инвестират огромна част от приходите си в отглеждането (и глезенето, бихме добавили) на малката Блу Айви. Още преди да се роди, направиха за нея детска стая с обзавеждане за около милион и половина долара. Само златното креватче във въпросното кътче струва над половин милион.

А представяте ли си колко банкноти в зелено са отишли за отбелязването на първия рожден ден на момиченцето? Е, няма нужда да се опитвате - информацията вече е налична. Ето какви са били главозамайващите разходи на Бионсе и Джей-Зи:

80 500 долара за подарък - изработена по поръчка кукла Барби със 160 диаманта и бижута от бяло злато по нея.

100 000 (приблизително) за украса на партито - розови и бели рози.

2 500 долара за торта - на фона на всичко останало, сладкото изкушение си е било направо "евтинийка".

Над 32 000 са хвръкнали за аксесоари и играчки за малките гости на рождения ден. Те са получили луксозни комплекти с бижута, костюми на принцеси и къщички за кукли. Възрастните поканени пък са били зарадвани с билети за концерти и изработени по поръчка златни химикалки, върху които са били гравирани имената на Блу Айви и съответния получател.

Та така. Простата ни сметка показа, че за "основните" разходи по проведеното в Ню Йорк тържество са били платени около 245 000 долара. Щастливите родители на рожденичката оправдават това разхищение с желанието си първият рожден ден на малката принцеса да даде тон и на целия й живот.














Jenite.bg



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване