01/13/13 14:12
(http://www.klassa.bg/)

Тарантино: Няма да ти отговарям, не съм ти роб, нито съм маймуна

Няма да ти отговарям, не съм ти роб, нито съм маймуна! Така реагира Куентин Тарантино на журналист от британския канал Channel 4 , който отново му зададе въпроса за любовта към насилието, която си личи във филма „Джанго без окови“'. Интервюиращият поиска от Тарантино да направи вързка между насладата от насилието във филма и в реалния живот. Това вбеси режисьора, който се изрепчи срещу вадещия и го обвини във всички смъртни грехове. „Не ми задавайте такива въпроси, няма да клъвна, няма да ви отговарям. Отказвам въобще да говоря с вас. Нито съм ти роб, нито си ми господар. Нито пък съм маймуна“.
Водещият се притесни, или поне демонстрира притеснение. Тарантино поясни, че неведнъж е отговарял на подобни въпроси, затова, който се интересува, може просто да го потърси в Google. "Тук съм, за да продам добре моянов филм. Затова ви давам интервюта.“, каза режисьорът и практически затвори устата на водещия. Историята в „Джанго без окови“ ни отвежда в северноамериканския юг две години преди Гражданската война и ни запознава с роб, когото съдбата среща с немския ловец на глави д-р Кинг Шулц. Шулц е по следите на братята Бритъл и само Джанго може да го отведе до тях.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване