01/15/13 13:05
(http://www.hsnovini.com/)

6482 кутии цигари и 50 кг. тютюн заловени за седмица

Снимка: Агенция “Митници”

Все по-често митническите служители на Капитан Андреево откриват тютюн за пушене, укрит по телата на преминаващите пътници, съобщават от Агенция Митници.

При един от случаите по телата на две жени и един мъж, пътуващи в един автомобил, са открити общо 9 кг. тютюн за пушене. При друг случай митническите служители на Капитан Андреево спират за проверка лек автомобил с пловдивска регистрация. Проверката установява, че петимата пътници са укрили в личния си багаж общо 8 380 къса безакцизни цигари от различни марки. Освен цигарите, един от пътниците е пренасял и 2 кг. тютюн, а една от дамите 3 кг. тютюн за пушене. На нарушителите са съставени актове за митническо нарушение.
6482 кутии цигари и 50 кг тютюн за пушене задържаха митническите служители на МП Капитан Андреево през изминалата седмица. По метода на анализа на риска при щателни митнически проверки митническите служители са открити 2 345 кутии цигари, за които са съставени 44 акта. От 137 преминали пътници са иззети 4 137 кутии цигари, закупени от Република Турция, тъй като акцизната стока е била над нормата за безмитен внос.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване