01/15/13 16:45
(http://www.hsnovini.com/)

„Чудото любов” провокира младите таланти

Творбите се изпращат до 10 февруари

Конкурс под мотото „Чудото любов”, посветен на Деня на влюбените – 14 февруари, организират „Младежки център” – Хасково и Регионалната здравна инспекция.

Конкурсът е за стихотворение, есе и фотография. В него могат да участват деца и младежи на възраст от 13 до 25 години, разделени във две възрастови групи.

Всеки може да участва с по три свои произведения, във всяка една от категориите. Условие на конкурса е текстовете и снимките се представят на хартиен носител. Авторите трябва да посочат имената си, възрастта, училището, в което учи, телефон и адрес за връзка. Творбите се приемат до 10 февруари в Младежкия център.

Конкурсът се провежда от 2009 година. През годините са участвали деца и младежи, както от Хасково, така и от общините Димитровград, Харманли, Свиленград и Любимец. Наградите от конкурса ще бъдат връчени на официално тържество на 14 февруари, в Младежкия център. Тогава ще бъде открита и изложба с изпратените за участие фотографии.

Репортаж гледайте в новините на телевизия „Рекординг”.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване