01/15/13 15:56
(http://www.klassa.bg/)

Шефът на КАТ-Варна зареждал със служебен бензин личната си кола

Образувано е дисциплинарно производство срещу шефа на КАТ –Варна, тъй като той със служебната си карта за зареждане на гориво, е зареждал личния си автомобил. Това каза в Казанлък Цветан Цветанов. Министърът добави, че колегите му са го предложили да бъде освободен дисциплинарно именно по тази причина. Били са установени няколко такива случая.
В Казанлък вътрешният министър направи първа копка на новата пожарна. Заедно с кмета на града, министърът огледа старите сгради и остана изумен от условията, при които са били принудени да работят пожарникарите досега.
Междувременно стана ясно, че Варненската полиция най-вероятно ще се раздели с най-луксозната си патрулка - Порше 911. Луксозният автомобил ще бъде върнат на държавата, обяви комисар Тодор Иванов, шеф на Областната дирекция на полицията.
До тази мярка ще се стигне заради скъпата поддръжка, която Поршето има. Тузарската патрулка ползва специален високооктанов бензин и харчи много. Със спестените средства варненската полиция ще осигури бензин за два патрула повече. Освен това луксозното возило не се ползва при оперативни действия и се вади от гаража само при посрещане и ескорт на делегации. Има лимит за горивото, както и всички останали патрулки в МВР-Варна, отбеляза комисар Иванов.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване