01/16/13 12:58
(http://radiomilena.com/)

Борисов освободи зам.-министър

boiko borisov 300x182 Борисов освободи зам. министърЗам.-министър Камен Кичев напусна Министерството на транспорта. Министър-председателят е освободил от длъжност заместника на Ивайло Московски по негова молба. Новият заместник – министър е Кристиан Кръстев.

Той е роден на 9 юли 1976 година. Завършил е курс за ръководители на авиокомпании в Лондон, Международни икономически отношения и Икономика на индустрията в Университета за национално и световно стопанство – София. Владее английски и руски език. Бил е управител на „Флайинг Карго България“ ООД; изпълнителен директор, член на СД на „Уиз Еър България Еърлайнс“ ЕАД, директор на Изпълнителна агенция „Пристанищна администрация“ и председател на съвета на директорите на „Летище Бургас“ ЕАД.

От февруари 2003 до 2005 година г-н Кръстев е и.д. директор на Дирекция корпоративно преструктуриране и капиталов пазар в Министерството на транспорта и съобщенията.

 Борисов освободи зам. министър

bookmark Борисов освободи зам. министърsvejo Борисов освободи зам. министърgoogle Борисов освободи зам. министърdelicious Борисов освободи зам. министърstumbleupon Борисов освободи зам. министърfacebook Борисов освободи зам. министърСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване