01/16/13 11:53
(http://radiomilena.com/)

Информационен ден за популяризиране на ползите от разделното събиране

Chitalishte Svetlina2 300x177 Информационен ден за популяризиране на ползите от разделното събиранеСдружение „Европа и Ние” организира първия информационен ден за популяризиране на ползите от разделното събиране на отпадъците.Той ще се проведе в Народно читалище „Светлина – 1939” гр. Поморие на 18.01.2013 г. от 17.00 ч. Събитието е първото от поредицата информационни дни, които ще се проведат на територията на всяка от 13-те общини в Бургаска област. Информационните дни са насочени към деца, ученици, младежи, техни родители и близки, местната общественост. Мероприятието има за цел да повиши информираността и да насърчи мотивацията на обществеността относно разделното събиране и повторната употреба на отпадъците, като информацията бъде поднесена по забавен, развлекателен и атрактивен начин, ще се раздават награди и лакомства. Инициативите ще се проведат в рамките на проект «Повишаване на обществената информираност за управление на твърдите отпадъци в северозападната част на Черноморския регион – По-малко отпадъци на Северозапад», финансиран с помощта на ЕС чрез съвместната оперативна програма «Черноморски басейн 2007 – 2013». Сдружение „Европа и Ние” кани обществеността да посети събитието, с което ще се допринесе за повишаване на обществената информираност относно управлението на твърдите отпадъци и разделното им събиране, а оттам и до подобряване състоянието на околната среда в дългосрочен план.

 Информационен ден за популяризиране на ползите от разделното събиране

bookmark Информационен ден за популяризиране на ползите от разделното събиранеsvejo Информационен ден за популяризиране на ползите от разделното събиранеgoogle Информационен ден за популяризиране на ползите от разделното събиранеdelicious Информационен ден за популяризиране на ползите от разделното събиранеstumbleupon Информационен ден за популяризиране на ползите от разделното събиранеfacebook Информационен ден за популяризиране на ползите от разделното събиранеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване