01/16/13 15:49
(http://www.hsnovini.com/)

Неделният пазар в Димитровград затваря за референдума

Венета Стоименова, секретар на община Димитровград

Неделният пазар и автотържището в Димитровград няма да работят на 27 януари, в деня когато се провежда референдума за бъдещето на ядрената енергетика у нас. Утре от 11 часа, в зала „Гросето” ще се проведе обучение на членовете на Секционните избирателни комисии, информираха от общинската администрация.

Право на участие в националното допитване по темата „За“ или „Против“ изграждането на АЕЦ „Белене“ имат общо 53 233 пълнолетни жители на Димитровград и останалите 26 населени места на общината. За провеждането на референдума ще бъдат разкрити общо 91 секции. Пет от тях са пригодени за инвалиди.  Секция № 6 в ЕГ „д-р Иван Богоров”, №4 намираща се в СОУ „Васил Левски”, №44  и №48 в ОУ ” Пенчо Славейков” и една секция в Меричлери, обяви секретарят  на община Димитровград Венета Стоименова.

За улеснение на инвалидите, общината е осигурила безплатен превоз до секциите. На 26 и 27 януари паркингът, намиращ се зад кметството ще бъде затворен за ползване от граждани и общински служители, за да бъде осигурен достъп на членовете на секционни комисии до общинската администрация.

Репортаж гледайте в новините на телевизия Рекординг.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване