01/17/13 11:51
(http://www.hsnovini.com/)

13-годишна краде оборот на заведение, още седем задържани за кражби

Снимка: архив

13-годишна димитровградчанка е доведена в местното управление за кражба. Момичето е задържано след сигнал на собственик на заведение в Димитровград, който съобщил на полицаите, че са му откраднати 285 лева оборотни пари. След проведени издирвателни действия, малолетната е доведена за изясняване на случая. Възстановена е и по-голяма част от откраднатите пари.

18-годишен харманлиец е задържан за кражби от домове. В началото на седмицата в полицейското управление са получени два сигнала за проникване в частни домове в Харманли, откъдето са задигнати 4 брадви. Познатото на органите на реда момче е задържано за 24 часа.

Шестима мъже, познати на органите на реда са задържани в димитровградския ареста кражба на оптичен кабел. На 15-ти януари в 23 часа в РУП-Хасково е получен сигнал от управител на ООД, който съобщил, че между димитровградските села Брод и Злато поле, над моста на река Мартинка е извършена кражба на 100 метра оптичен кабел. В хода на разследването са задържани до 24 часа шестима. Образувано е досъдебно производство.

 Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване