01/17/13 16:37
(http://radiomilena.com/)

България излиза на втория полуфинал на „Евровизия“

Българският участник в „Евровизия“ ще се представи по време на втория полуфинал на песенния конкурс, който тази година ще се проведе в Швеция. Това стана ясно след тегления днес в Малмьо жребий, съобщи „1нюз”.

През тази година в международния конкурс за песен ще вземат участие 39 държави. Полуфиналите ще бъдат на 14 и 16 май, а финалът – на 18 май.

Жребият определи България да е във втория полуфинал на 16 май заедно с Азербайджан, Латвия, Малта, Исландия, Сан Марино, Македония, Финландия, Израел, Норвегия, Албания, Унгария, Швейцария, Грузия, Гърция, Армения и Румъния.

Традиционно създателите на конкурса в лицето на Великобритания, Швеция, Италия, Франция, Германия и Испания се класират директно за финала./КРОСС/

 България излиза на втория полуфинал на Евровизия

bookmark България излиза на втория полуфинал на Евровизияsvejo България излиза на втория полуфинал на Евровизияgoogle България излиза на втория полуфинал на Евровизияdelicious България излиза на втория полуфинал на Евровизияstumbleupon България излиза на втория полуфинал на Евровизияfacebook България излиза на втория полуфинал на ЕвровизияСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване