01/19/13 12:09
(http://radiomilena.com/)

Делегати са пребили нападателят на Доган

Dogan1 300x224 Делегати са пребили нападателят на ДоганЛидерът на ДПС е изведен от залата от Лютви Местан.

Охраната на Доган е реагирала след няколко секунди и той е бил принуден да избие пистолета сам и да легне на земята, за да се предпази.

Делегати са пребили нападателя с юмруци и ритници и дори са му смъкнали панталоните, докато реагират гардовете от НСО. Оръжието е било малокалибрен газов пистолет.

Нападателят е имал и пропуск, с който е влязъл в сградата на НДК и е минал напълно безпроблемно през скенерите на входовете. Пистолетът е взет от депутата Христо Бисеров с помощта на хартия.

Лютви Местан обяви от трибуната, че е дадена почивка до 15.00 часа. Той помоли всички делегати да запазят спокойствие и увери, че Ахмед Доган е в добро състояние, предаде КРОСС.

Премиерът Бойко Борисов е реагирал светкавично. Той е разпоредил вътрешният министър Цветан Цветанов да отиде веднага в НДК.

Лекари са прегледали Доган и са потвърдили, че състоянието му е добро. Нападателят на лидера на ДПС е отведен вече от сградата на НДК. Той е бил с качулка на главата при извеждането му. Мъжът е откаран с линейка.

 Делегати са пребили нападателят на Доган

bookmark Делегати са пребили нападателят на Доганsvejo Делегати са пребили нападателят на Доганgoogle Делегати са пребили нападателят на Доганdelicious Делегати са пребили нападателят на Доганstumbleupon Делегати са пребили нападателят на Доганfacebook Делегати са пребили нападателят на ДоганСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване