01/19/13 11:43
(http://radiomilena.com/)

Нападнаха с пистолет Ахмед Доган

ahmed dogan 300x182 Нападнаха с пистолет Ахмед ДоганМъж с пистолет нападна Ахмед Доган по време на пресконференцията на ДПС, докато той произнасяше своята реч, предаде КРОСС.

Ахмед Доган не е пострадал. Мъжът е опрял огнестрелното оръжие до слепоочието на Доган. Пистолетът обаче е отказал и лидерът на ДПС е невредим.

Веднага около него буквално е почерняло от хора. Мъжът е заловен и дори се стигна до саморазправа. В залата на НДК настана силен смут.

Лидерът на ДПС е изведен от залата. Дадена е половин часова почивка.

Газов е бил пистолетът, насочен срещу Ахмед Доган, по първоначални данни. Това съобщиха от СДВР. 25 годишният Октай Енимехмедов от Бургас е нападателят на Ахмед Доган. Младежът е регистриран като делегат от Бургас.
След нападението е отведен в 4 РПУ-София като у него са намерени газов пистолет и два ножа. Младежът е криминално проявен и е регистриран в полицията за хулиганство, телесни повреди и грабеж.

Всеки момент се очаква вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов да пристигне на мястото на инцидента, предаде „Фокус“.

Конференцията е прекъсната. Тя ще бъде подновена в 15.00 часа.

 Нападнаха с пистолет Ахмед Доган

bookmark Нападнаха с пистолет Ахмед Доганsvejo Нападнаха с пистолет Ахмед Доганgoogle Нападнаха с пистолет Ахмед Доганdelicious Нападнаха с пистолет Ахмед Доганstumbleupon Нападнаха с пистолет Ахмед Доганfacebook Нападнаха с пистолет Ахмед ДоганСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване