01/19/13 18:24
(http://www.klassa.bg/)

Полиция блокира блока на нападателя на Ахмед Доган

Блокът в който живеят роднините на на нападателя на Ахмед Доган Октай Енимехмедов – номер 24 в ж.к. Славейков в град Бургас е под полицейска охрана. Близките на Октай не отварят, а съседите от жилищния блок не желаят да разговарят, съобщи "Булфото"

Жителите на блок 24 в ж.к. "Славейков" в Бургас, където живее семейството на Октай Енимехмедов, са потресени, че братът на известния с телевизионните си прояви Метин Енимехмедов би могъл да възнамерява да стреля по политик. Всички попитани от медиите съседи на Енимехмедови твърдят, че Октай е добро момче -тихо и скромно. Никой не каза лоша дума за братята и за родителите им Айше и Хасан.

Октай е бил перспективен състезател по бокс сред юношите, но не е минал в мъжкия отбор, тъй като е заминал да учи в столицата. Като юноша е спечелил шампионска титла. Като добър състезател и интелигентно момче го определя Иван Попов, изп. директор на боксов клуб "Победа Черноморец", където братът на Метин се е състезавал преди няколко години. Според близки до семейството братът на Метин следва във ВИАС. Пластичният танцьор, който очарова с таланта си цяла България, бил изключително разстроен от случилото се.

Октай е криминално проявен и има регистрация в полицията, но за дребни провинения.


www.novini.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване