01/19/13 05:18
(http://radiomilena.com/)

Презаписват първия албум на The Beatles

beatles 150x150 Презаписват първия албум на The BeatlesГрупа музиканти ще презапише първия албум на The Beatles „Please Please Me“ в чест на 50-та годишнина от излизането му, съобщи Агенция КРОСС. Сред участниците в проекта са бившият вокалист на  Simply Red Mick Hucknall, 20-годишната певица  Gabrielle Aplin и групата Stereophonics. Пълният списък с музикантите, които ще участват в записа на албума, обаче все още не са обявени.
Изпълнителите ще разполагат само с 12 часа, за да запишат тавата. Участниците в проекта ще се срещнат на 11 февруари в студио „Аби Роуд“ в Лондон, където преди 50 години The Beatles са записали „Please Please Me“. Песните ще бъдат записани по реда, по който са в албума.
Звукозаписният процес ще бъде излъчен на живо по Би Би Си Радио 2.
Записът на албума ще стане централна част от поредицата събития, с които ще бъде отбелязана 50-годишнината на тавата.

 Презаписват първия албум на The Beatles

bookmark Презаписват първия албум на The Beatlessvejo Презаписват първия албум на The Beatlesgoogle Презаписват първия албум на The Beatlesdelicious Презаписват първия албум на The Beatlesstumbleupon Презаписват първия албум на The Beatlesfacebook Презаписват първия албум на The BeatlesСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване