01/19/13 10:08
(http://radiomilena.com/)

Работничка от ВМЗ – Сопот: Ако слушаме Бойко Борисов, трябва да разпродадем всичко, за да живеем

VMZ 300x182 Работничка от ВМЗ   Сопот: Ако слушаме Бойко Борисов, трябва да разпродадем всичко, за да живеем„Побеснях, като разбрах, че премиерът Бойко Борисов е казал, че трябва да си продавам пръстените, за да преживявам“, каза работничката от ВМЗ – Сопот Даниела Генкова.

„Едва ли не той казва с тези си думи, че всеки трябва да разпродаде това, което има, за да живее“, поясни тя.

Даниела обясни, че има шест пръстена. Единия е венчалната й халка, която е от съпруга й, който е починал преди две години. Два от останалите също са спомен от съпруга й, а останалите са от бала й и наследствени. Жената сподели, че ако ги продаде, продава спомените си, предаде КРОСС.

По думите й, тя ще вземе максимум 400 лв. от бижутата си. Работничката обаче е готова да продаде плитката си, ако намери хубава цена, за да може да си плати поне някои от своите разходи.

Даниела сподели, че всички са се фокусирали върху нея. Тя заяви, че не е искала да става медийна звезда, а само да си изкаже мнението. „Не искам Бойко Борисов да ми се извинява, а да направи така, че да не бедстваме и мизерстваме“, каза още Даниела Генкова.

 Работничка от ВМЗ   Сопот: Ако слушаме Бойко Борисов, трябва да разпродадем всичко, за да живеем

bookmark Работничка от ВМЗ   Сопот: Ако слушаме Бойко Борисов, трябва да разпродадем всичко, за да живеемsvejo Работничка от ВМЗ   Сопот: Ако слушаме Бойко Борисов, трябва да разпродадем всичко, за да живеемgoogle Работничка от ВМЗ   Сопот: Ако слушаме Бойко Борисов, трябва да разпродадем всичко, за да живеемdelicious Работничка от ВМЗ   Сопот: Ако слушаме Бойко Борисов, трябва да разпродадем всичко, за да живеемstumbleupon Работничка от ВМЗ   Сопот: Ако слушаме Бойко Борисов, трябва да разпродадем всичко, за да живеемfacebook Работничка от ВМЗ   Сопот: Ако слушаме Бойко Борисов, трябва да разпродадем всичко, за да живеемСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване