01/19/13 15:41
(http://www.klassa.bg/)

Цветан Цветанов: МВР има отговорност за охраната извън сградата на НДК, НСО - за охраната на вътрешното мероприятие

МВР има отговорност за охраната извън сградата на НДК, НСО - за охраната на вътрешното мероприятие. Това каза пред журналисти в НДК вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, предаде репортер на Агенция “Фокус”. МВР има компетентност и отговорност по охраната, каза Цветанов.
По плана, разработен през вчерашния ден, всички гости, на местата, които са заявили, че ще бъдат настанени – хотелите „Принцес” и „Родина” - е имало допълнително целево осигурен патрул. Това, което е свързано с днешното мероприятие - винаги има полицейско присъствие във външната част на сградата, за да няма асоциации и да не се свързва, че полицията присъства на партийни мероприятия - каза Цветанов.
Полицейските служители са били за охраната на обществения ред извън сградата на НДК, впоследствие е било договорено Националната служба за охрана - НСО да поеме охраната на вътрешното мероприятие - каза Цветанов.



Информационна агенция "Фокус"
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване