01/19/13 13:20
(http://radiomilena.com/)

Цветанов: Еминмехмедов е имал пистолет и два ножа

Полицейските служители са били извън сградата и след това е било договорено НСО да поеми охраната, а те са я поели, защото преди това е имало сигнали, че животът му е в опасност.

Но органите на реда са били отвън, защото те не трябва да се набиват на очи при провеждането на политически мероприятия и да нагнетяват обстановката. Това заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред журналисти, предаде КРОСС.

cvetan cvetanov610 Цветанов: Еминмехмедов е имал пистолет и два ножаМного неприятен е моментът, че един български турчин е нападнал лидера на ДПС, но нека да не преекспонираме събитията, каза още вицепремиерът. Оръжието, което е използвал Октай Еминмехмедов е газово и в момента се извършва оглед.

Имал е само един пистолет и два ножа в него.  Има опит за произвеждане на два изстрела с газовото оръжие, но след това е засекло, уточни Цветанов. НСО отговаря за цялата охрана вътре в залата. В момента ще се установява защо не са проверени хората, които са влизали в залата.

 Цветанов: Еминмехмедов е имал пистолет и два ножа

bookmark Цветанов: Еминмехмедов е имал пистолет и два ножаsvejo Цветанов: Еминмехмедов е имал пистолет и два ножаgoogle Цветанов: Еминмехмедов е имал пистолет и два ножаdelicious Цветанов: Еминмехмедов е имал пистолет и два ножаstumbleupon Цветанов: Еминмехмедов е имал пистолет и два ножаfacebook Цветанов: Еминмехмедов е имал пистолет и два ножаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване