01/20/13 11:34
(http://radiomilena.com/)

Октай оставил предсмъртно писмо

atentat dogan 300x199 Октай оставил предсмъртно писмоНападателят на лидера на ДПС Ахмед Доган – Октай Енимехмедов не е имал намерение да извърши тежко престъпление и да убие Доган. Това  съобщи на извънредната пресконференция в МВР, Неделчо Стойчев директор на Института по психология, предаде КРОСС.

Нападателят Енимехмедов е искал просто да направи политически преврат и да покаже на лидера на ДПС, че нещата трябва да се променят, смятат криминалистите.

В дома на извършителя в София е намерено и предсмъртно писмо, защото е смятал, че може да загине.

Беше потвърдено и че Енимехмедов е използвал сигнално-звукови патрони, като целта му е била да покаже чрез звук на Ахмед Доган и на всички присъстващи, че мнението му трябва да бъде зачетено и Сокола да разбере, че не е недосегаем, посочи Стойчев.

 Октай оставил предсмъртно писмо

bookmark Октай оставил предсмъртно писмоsvejo Октай оставил предсмъртно писмоgoogle Октай оставил предсмъртно писмоdelicious Октай оставил предсмъртно писмоstumbleupon Октай оставил предсмъртно писмоfacebook Октай оставил предсмъртно писмоСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване