01/21/13 17:33
(http://www.klassa.bg/)

Десислава Атанасова: Кунева лъже, че са се раздавали бонуси



Бонуси или допълнително материално стимулиране в Министерството на здравеопазването не са раздавани откакто заемам поста министър на здравеопазването, обяви на извънреден брифинг министър Десислава Атанасова по повод разпространената информация от Движение „България на гражданите", че в края на миналата година в министерства, сред които и здравно министерство, са раздадени на бонуси за около 17.5 млн. лв.

„Тези твърдения са откровена лъжа", заяви министър Атанасова.

„От партията на Меглена Кунева са поискали достъп до обществена информация и от предоставения отговор на министерството е видно, че до 30 септември 2012 г., а гарантирам, че и след тази дата, освен трудови възнаграждения никой от администрацията на министерството не е получавал нито бонуси, нито допълнително материално стимулиране", каза министърът.

Припомняме ви, че днес по - рано МРРБ, Министерство на земеделието и Министерство на труда и социалната политика също отрекаха да е имало бонуси или 13 - заплата.


www.novini.bg
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване